Klicka på bilden för att läsa mer!

Winghus AB Miljöhus är verksam i hela västra Götaland, med lågenergihus med 400 mm tjocka ytterväggar sprutade med träfiberisolering med 55 kilos tryck per kvm, i yttertak är tjockleken träfiberisolering 650 mm.

Egen arkitekt som ingår ritar hus enligt Dina önskemål och anpassar fönster och dörrar för optimal solinstrålning efter Dina synpunkter. Winghus AB Miljöhus förvekligar husdrömmarna och utför nyckelfärdiga Winghus AB Miljöhus på totalentreprenad till ett fast pris.

Vi använder av statens fastställda kontraktshandling ABS-09, där och utförande med exakt leveransbeskrivning, och utförande med färdigställande dag. Kontakta Per 0730-666803 eller maila per@winghus.se.

Om ni har egen tomt på gång besöker vi den tillsammans med Er, och skissar på plats hur Ni har tänkt Er planlösningen och exteriören. Har Ni redan en skiss eller ungefärlig ritning som passar Er, offererar vi efter den. Offerten får Ni inom några dagar. Vårt pris för nyckelfärdigt hus är på totalentreprenad 22.000:- kr/kvm boarea, avseende 130 kvm invändig area. Schakt och eventuell sprängning beräknas vid besök på tomten.

Vill Du utföra  eget arbete kan Du sänka kostnaden ytterligare.  Ingen annan husleverantör eller byggentreprenör kan troligen matcha våra priser.

En annan fördel med Winghus AB Miljöhus konceptet är att vi inte har isolering i skivor bestående av mindre hälsosam glasull eller stenull, som trähusfabriker brukar använda. Skivisolering skapar dessutom ofta oisolerade dragiga springor i vägg och tak. Vi använder träfiberisolering, vilken innebär en homogen hård packad isolering utan springor. Isoleringen har hög densitet, vilket innebär att värmen lagras längre tid än med skivisolering. Träfiberisoleringen kompletteras med vindduk på utsidan och ångbroms på insidan. Det innebär att ingen fukt bildas i isoleringen som kan orsaka fuktskador, det är en diffusionsöppen konstruktion, som kan beskrivas med att torr luft vandrar in och fukt vandrar ut, alltså en torr konstruktion. Detta innebär låga energikostnader.

Vi har egna tomter på Orust till förmånliga priser.

Tomter finns också på Hemnet specificerade kommunvis. Föreslå gärna var ni vill bo så undersöker vi med markägare om köp av tomt. Winghus AB Miljöhus beräknar nyckelfärdigt hus och beräknar också extra arbete på sprängning och schakt

Ni som redan bor i eget hus, hjälper vi med alla förekommande renoveringsarbeten på fastigheten, t:ex ny dränering runt huset, tapetsering, målning inne och utvändigt, nya badrumsinredningar, kakel & klinker (BKR intyg finns), vatten och avloppsanläggningar utomhus, tillbyggnader, garage, Attefallshus, friggebodar och tillbyggnader.

Alla av myndigheter efterfrågade ansökningshandlingar och ritningar ingår. Alla arbeten offereras till fasta priser med kontrakt innan arbetena startar.