Winghus AB Miljöhus

Priset är 22.000:- kr per kvm boarea och avser valfritt hus mellan 110 och 140 kvm boarea enligt Dina önskemål, nyckelfärdigt enligt Leverans- och utförandebeskrivning. Markarbeten kostnadsberäknas från fall till fall.

Följande ingår:

-enplanshus med 23 eller 27 graders tak taklutning och isolerad betongplatta med golvvärme

– en och en halvplans hus med 38 eller 45 graders taklutning med tak kupa enligt ritning och isolerad betongplatta med golvvärme

– en och en halvplanshus med 38 graders taklutning med förhöjt väggliv och isolerad betongplatta med golvvärme.

två planshus med 23 eller 27 graders taklutning och isolerad betongplatta med golvvärme.

– i priset ingår alltid 300 mm cellplastisolerad betongplatta utförd med radonskydd och vattenburen golvvärme, nyckelfärdigt, miljövänlig energibesparande cellulosaisolering insprutad med 55 kilos tryck i väggarna och 650 mm tjockt i taket innebärande lågenergihus.

Läs mer i LEVERANS- och UTFÖRANDEBESKRIVNING för information om inredningsdetaljer och tillbehör.

– i priset ingår också lagstadgade färdigställande försäkringar från Gar-bo.

Funkishus med pulpettak och högre invändiga höjder med sluttande innertak, mindre villor, fritidshus, attefallshus, friggebodar och garage prissättes separat med speciell leveransbeskrivning. Begär offert. Vi når den låga byggkostnaden tack vare slimmad organisation med låga fasta kostnader. 

Har du en enkel skiss kan vi räkna ut byggkostnaden exakt, Har du ingen skiss tittar vi på tomten och ritar ett förslag. Vi har egen arkitekt, så arkitektritningar för bygglov ingår.