Winghus AB Miljöhus

Nyckelfärdiga hus på totalentreprenad Lågenergihus (Passivhus)kostar 22.000:- per kvm invändig boarea. Solceller på taket ingår. Schakt tillkommer som vi beräknar då vi besöker tomten.

Har du en tomt och en enkel skiss kan vi räkna ut byggkostnaden exakt. Så vänligen maila en ritning eller skiss till oss får Ni ett fast pris på totalentreprenad på det utförande som Ni själva vill ha. Det kan omfatta  en stomresning eller olika stadier av färdigställandegrad till ett fullt nyckelfärdigt hus med garage.

Våra priser är konkurrenskraftiga och med hänsyn till vår miljövänliga högeffektiva isolering som ger rekordlåga uppvärmningskostnader  Vi påstår att vi är bäst i klassen. Inget annat byggföretag kan troligen inte konkurrera med oss i detta koncept, med pris och kvalité. 

Tänk alltså inte bara på låga byggkostnader utan tänk också på energiåtgången som skall betalas varje månad i många år. Trähusföretagen fortsätter med den mindre effektiva skivisoleringen som oftast innebär springor och draghål med höga energikostnader som följd. Vi har vår cellulosaisolering som sprutas in med 55 kilos tryck i väggar och tak, som skapar en homogen isolering med låga uppvärmningskostnader.   Vi har ett av det effektivare uppvärmnings- och ventilationssystemen som finns på marknaden idag. Läs mer om detta under ”uppvärmningsystem”. I priset ingår numera också solceller som sänker elförbrukningen rejält.

Hör av dig så berättar vi mer och räknar fram en bindande offert med fast pris på totalentreprenad på Ditt planerade hus.  Vi når den låga byggkostnaden tack vare slimmad organisation med låga fasta kostnader.

Har du ingen skiss, leta efter hus på vår hemsida eller kolla kollegor på nätet och begär offert från oss. Du är HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN.  

Kontakt: per@winghus.se eller mobil/sms 0730-666803